VaryForte Premium Plus Мнения, къде да купя, каква е вашата цена?

Разширените вени са един от най-често срещаните проблеми сред жените, но и сред мъжете. Според проучвания се изчислява, че един на всеки 5 души страда от този проблем. Типичните симптоми на тази ситуация са усещане за умора в краката, тежест, нежност, подуване на глезените, усещане за топлина и лилав оток.

VaryForte е създаден за решаване на тези проблеми и за забавяне на неволния път чрез използване на естествени вещества.

9.1Expert Score
Vary Forte Plus оценка

цена
8.5
ефикасност
9.5
Отзиви на потребители
9
Състав на продукта
9.5

Какво е VaryForte?

Разширените вени, освен че притесняват, влияят на ежедневния живот, причинявайки промяна в ежедневието. Причините са бременността, напрежението, генетиката или упоритата работа, където прекарвате много часове на крака. Varyforte е продукт, създаден точно за лечение на това състояние.

Varyforte е крем за локално действие, създаден за лечение на симптоми на разширени вени и намаляване на броя на ясно видимите капиляри в краката. Естественият състав позволява да се възстанови правилното кръвообращение и да се хидратира кожата. Този продукт има способността да облекчава болката в крайниците и да облекчава усещането за умора. За разлика от операцията, този метод е по-малко инвазивен и значително по-евтин.

Облекчаването на умората, тежестта в крайниците и изгарянето на зоната, засегната от разширени вени, ще бъде незабавно, усещането за благополучие ще се забележи още след първото приложение на продукта. Веднага след нанасянето ще усетите приятно усещане за свежест.

Къде да купя VaryForte Premium Plus?

Крем Varyforte може да бъде закупен само онлайн на официалния уебсайт. Трябва да попълните формуляра с вашето име, фамилия и телефонен номер и да изчакате обаждането на оператор. След това операторът ще потвърди поръчката и ще пристъпи към изпращане на крема, който ще получите удобно у дома. Този крем не се предлага във всеки онлайн магазин, а само чрез официалния уебсайт на производителя www.varyforte.bg

Цена на VaryForte Premium Plus?

Продуктът е достъпен само онлайн чрез официалния уебсайт, бъдете внимателни с всякакви имитации, които се продават по канали, различни от посочения. Vary Forte струва 98 евро, но на официалния уебсайт за първата покупка ще получите отстъпка, като намалите цената на пакет до 49 евро. Можете да платите куриерската услуга директно при доставка без допълнителни разходи.

Как действа кремът?

Varyforte крем за разширени вени е продукт, проектиран, произведен и тестван в лаборатории, като спазва желанието на производителя да не използва животни за тестване. Това е абсолютно надежден и научно доказан продукт.

Лесно се прилага крем, съставът е 100% натурален, има незабавни ефекти, действа както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, не съдържа химикали и всеки може да го използва. За да работи обаче, е от съществено значение продуктът да се използва последователно. Дори след желаните резултати е важно да влезете във фаза на поддръжка, след това да направите пауза и да започнете отново. www.varyforte.bg

Какви са вашите предимства?

 • Възстановява правилното кръвообращение.
 • Укрепва стените на вените.
 • Противодействие на нараняванията.
 • Подобрява изсушаването на тъканите.
 • Полезно е срещу наранявания.
 • Улеснява редовен кръвен цикъл.
 • Укрепете венозните стени.
 • Благоприятства развитието на венозни щори.
 • Възстановява сухотата на тъканите.
 • Помощ срещу язви.
 • Насърчаване на правилното кръвообращение.
 • Укрепва венозните стени.
 • Елиминира тежестта в краката.
 • Намалява образуването на съсиреци в кръвта.
 • Подобрява функцията на венозните клапи.
 • Подобрява дренажа на тъканта.

Какъв е съставът?

Списъкът с всички естествени съставки в крема Varyforte прави този продукт валиден съюзник за всички. Производителят твърди, че използването на естествени активни съставки не причинява противопоказания.

 • Троксерутин: Противодейства на тежестта в краката и спомага за правилната циркулация в капилярите, за да не пречи.
 • Кофеин: Ще помогне за обезпаразитяване на зони, засегнати от възпаление.
 • Гинко: Нормализира кръвообращението.
 • Конски кестен: Погрижете се за венозните стени.
 • Листа от бреза: Противодейства на микро нараняванията.
 • Мъгворт: Облекчете краката.
 • Арника: антикоагулантни свойства.
 • Ментол: Има освежаващо действие.
 • Лайка: Омекотява зоните.

Има ли странични ефекти?

Противопоказания и липсващи странични ефекти, тъй като кремът съдържа само естествени съставки. Не са включени багрила, парфюми, алкохол, вазелин или парабени. Varyforte се характеризира със сертификат, който гарантира липсата на странични ефекти, дори ако приемате лекарства от различни видове. www.varyforte.bg

Как се използва?

Кремът за разширени вени “Varyforte” се прилага локално върху зоната, за да се третира с бавен, кръгов масаж. Масажът ще помогне на мехлема да проникне в кожата, като я подхранва дълбоко и ще позволи на активните съставки да достигнат до венозните стени.

Трябва да се прилага най-малко два пъти на ден, сутрин и вечер. Пакетът е оборудван с разяснителна брошура, която да ви покаже вида на масажа, който трябва да се извърши и правилното количество крем, който да използвате. Бутилката е практична, можете да я вземете със себе си извън къщата, за да можете да използвате крема, когато имате нужда, особено когато се чувствате уморени и тежки в крайниците.

Отзиви на потребители

За съжаление работата ми изисква да прекарам много часове на крака и по пътя към дома се чувствам много тежък. След специализирано посещение лекарят ме информира, че става въпрос за разширени вени. Проблемът не е толкова видим, но симптомите са много силни. След прилагането на крема Varyforte усещам незабавно облекчение. Съчетавам използването на мехлема с енергичен масаж.

Клавдия на 38 години

След три бременности и идването на менопаузата в тялото ми, вече нищо не разбрах. Натрупах килограми и най-вече краката ми се подуха и вените излязоха. Лекарят ми препоръча кремове за масаж на краката ми, след това попаднах на рекламата за този крем и исках да го опитам. Резултатите са видими и сега краката ми са много по-добри.

Ева 48 години

Нашето заключение

Лечението на разширени вени идва като крем и може лесно да се прилага. Като крем, той се използва директно върху увредените зони чрез масаж, за да се осигури по-голямо усвояване.

Ако решите да опитате Vary Forte, това ще има благоприятен ефект върху тялото ви. Винаги помним да го свързваме с начин на живот, колкото е възможно по-здравословен и с малко физическа активност.

Като продукт, съставен от естествени съставки, няма противопоказания (освен ако не сте алергични към различните съставки).

Често задавани въпроси

Къде да купя Vary Forte?

Единственото място за закупуване на Vary Forte е чрез официалния сайт на производителя: www.varyforte.bg

Каква е цената Vary Forte?

Лечението е с цена от 49 евро.

Можете ли да закупите в аптеките?

Вари Форте не се предлага в аптеките.

Можете ли да купите в Amazon?

Няма да е възможно да намерите оригиналния продукт в онлайн магазини като amazon, ebay или aliexpress.

Как да гарантираме закупуването на Vary Forte?

Единственият начин да се гарантира покупката е да се извърши чрез официалния сайт на производителя. www.varyforte.bg

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply