Rhino Correct: Уред за коректор на носа Къде да купя на най-добрата цена?

Знаете ли, че изборът за операция за прекрояване на носа носи освен, че харчите повече от 3000 евро, рискът от опасни и болезнени усложнения? Един от най-честите странични ефекти е прекомерното подуване и синини на носа и очите, особено в седмиците след операцията.

Поради тази причина екип от изследователи инвестира 4 години и хиляди часове в лабораторни изследвания, за да разработи медицинско изделие, способно да коригира дефектите на носа, без да се подлага на пластична хирургия: Rhino Correct. Прочетете и завършете да научите за какво се отнася това решение.

9.5Expert Score
Правилна оценка на носорог

цена
9.5
ефикасност
9.5
Отзиви на потребители
9.5
Състав на продукта
9.5

Какво е Rhino Correct?

Rhino-Correct е алтернативата на операцията за коригиране на дефекти на носа, наречена ринопластика. Устройството ви позволява да решите много от естетическите проблеми на носа, без да прибягвате до болка и месеци на рехабилитация от операцията.

Къде да купя Rhino Correct?

Понастоящем продуктът не се предлага в Amazon, Mercadona или Pharmacies. Можете да закупите Rhino правилно от официалния сайт на производителя от съображения за сигурност и достоверност за вас, в допълнение към получаване на оферти за продукти и промоции. www.rhinocorrect.bg

Rinoцена?

Можете да закупите Rhino Correct с промоционална цена от само 39 евро, като го купувате директно от официалния сайт на производителя. Няма да намерите тези промоции другаде, тъй като продуктът се продава само директно на производителя: www.rhinocorrect.bg

Как работи Rhino Correct?

Носният коректор Rhino Correct има много предимства, които са засегнали десетки експерти по красота по целия свят. Всъщност много пластични хирурзи признаха, че устройството не само драматично преобразува формата на носа, но и решава по-сериозни проблеми, свързани с носния хрущял.

Получавайте правилно носорог с 50% отстъпка – www.rhinocorrect.bg

Предимства на устройството

Според многобройни клинични лабораторни тестове, устройството има следните ефекти:

 • върха на носа: Процесът на стареене води до неуспех на хрущяла на носа, правейки ме по-възрастен, отколкото съм. ти наистина си.
 • Изтънете хрущяла на носа и ноздрите: той придава на лицето ви по-симетричен вид.
 • Намален размер на носа: Rhino-правилно преобразува носния хрущял, значително намалявайки ширината на носа.
 • Намалява носния зов “гърбица”: поради много фрустрации и несигурност за появата през носа. Формата на носа постепенно ще се коригира, докато достигне правилната форма.
 • Възстановява естествената симетрия на носа: премахва всяка налична асиметрия в носната преграда.
 • Изтъняване на безсилен луковичен нос: прави по-женствено възстановяване на носа.
 • Хрущялната тъкан се образува отново: с около 1-2 милиметра на всеки 30 -45 дни.

Компонентите на продукта

Rhino-Correct е алтернатива на ринопластиката, която служи за постигане на лека корекция на формата на носа. Изработено с ортогел.

Rhino Correct е съставен от ортогонален гел. Тежи само 15 грама и се побира на всеки нос (има само един размер).

Странични ефекти или противопоказания

Както всяко медицинско изделие, Rhino Correct също има противопоказания. Не е необходимо да използвате устройството, ако:

 • сте претърпели една или повече фрактури на носната преграда.
 • Наскоро сте имали работа с носа

В изброените по-горе случаи трябва да изчакате 6 до 9 месеца, преди да можете да използвате Rhino Correct, причината е, че костите и хрущялите на носа се нуждаят от този период, за да се стабилизират напълно.

Rhino Correct е противопоказан за употреба при деца под 10-годишна възраст, тъй като хрущялът все още е твърде мек, за да се промени изцяло.

Как да използвате

Устройството е много лесно за използване. За постоянни резултати препоръчваме да следвате тези важни препоръки, илюстрирани по-долу:

 • Използвайте устройството 3-4 пъти седмично, отделете почивен ден, за да си починете носния хрущял.
 • Използвайте устройството само за 15 минути на ден, не превишавайте ежедневната употреба.
 • За да избегнете възможни нежелани резултати, използвайте устройството само както е показано на изображенията, предоставени от производителя.
 • Не опитвайте други алтернативни методи за ускоряване на правилното действие на Rhino.
 • Не насилвайте приложението на устройството, просто го използвайте, както е показано в инструкциите.
 • Изчакайте поне 30 дни, за да започнете да виждате видими резултати.
 • Не използвайте масла, смазочни материали и кремове преди да използвате устройството.
 • Не използвайте самостоятелни решения, за да коригирате дефектите на носа си.
 • За да видите наистина задоволителни резултати, устройството трябва да се използва минимум 90 дни.

Препоръчваме ви да използвате устройството по време на релакс и почивка, например след работа.

Получавайте правилно носорог с 50% отстъпка – www.rhinocorrect.bg

Отзиви за устройството

Мария Фернанда, на 38 години

чух за RhinoCorrect за първи път по телевизията, през лятото на 2019 г. Преди да го купя, си уговорих среща с пластичен хирург, за да се уверя в ефективността на устройството. След приблизително 3 и половина постоянна употреба, с необходимите почивки, резултатът беше невероятно задоволителен.

Мария Фернанда, на 38 години

Ана, 40 години

Използвам устройството от около 7 месеца, по предписания начин и резултатите са променили живота ми, по-сигурен в себе си, мъжете винаги ме гледат, на работа се отнасят с мен почти като с кралица … Момичета ако имате назални дефекти, не мислете два пъти, използвайте Rhino Correct «

Ана, 40 години

Нашето заключение

Носът за корекция на формата на носа е революционна алтернатива на ринопластиката. Въпреки че този метод за промяна на формата и размера на носа е разработен наскоро, той вече е станал много популярен в целия свят.

Този иновативен продукт вече се предлага у нас в Испания. Според мненията на потребителите и експертните твърдения препоръчваме да използвате тази шина за всички, които искат да удължат носа си, да го направят по-симетричен или просто да му придадат желаната форма.

Това е отлична алтернатива, която може да се направи у дома и без хирургични интервенции.

Често задавани въпроси

Къде да купя Rhino Correct?

Продуктът е достъпен за продажба само чрез официалния уебсайт на продукта: www.rhinocorrect.bg

Каква е цената на Rhino Correct?

Нормалната цена е 78 евро. За да получите цена от само 39 евро, направете покупката си, като посетите официалния уебсайт на производителя.

Продава ли се в Аптеки?

Оригиналният продукт не се предлага в аптеките. В момента нито една аптека не е разрешена да продава този продукт.

Продава ли се на Amazon?

Може би може да се окаже, че продуктът се намира в amazon, ebay или друг онлайн магазин, но цената му може да бъде висока и без възможност за получаване на отстъпка.

Как да гарантираме закупуването на оригиналния продукт?

Покупката на този продукт е гарантирана единствено чрез закупуването му директно от производителя му: www.rhinocorrect.bg

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply