Motion Mat: Масажна подложка, предимства и странични ефекти

Всеки ден се търсят различни алтернативи за лечение на заболявания или състояния от всякакъв вид, за да не се интоксикира тялото с вредни химикали, които в дългосрочен план увреждат органи като бъбреците, състояния като главоболие, умора, ставни заболявания, Увреждането на гръбначния стълб, безпокойството, стресът, липсата на енергия, са само част от трудностите, с които хората трябва да се справят всеки ден.

В продължение на много поколения сме се доближили или сме се възползвали от традиционната китайска медицина, акупунктурата е една от най-използваните от човека с цел подобряване на много аспекти на здравето. Не всички хора обаче са подходящи да използват този метод, който се състои в балансиране на жизнената сила чрез игли, поставени в различни точки на тялото, помагащи за стимулиране на мускулите, тъканите и нервите.

Въпреки че има резултати, които доказват неговата ефективност и акупунктурата се счита за наука, много хора не са подходящи за провеждане на това лечение и поради тази причина решихме да отворим това пространство за Motion Mat, обяснява на производителя, че този продукт е базиран на древната техника, но отчитайки рисковете от иглите, той решава да създаде опора, оставяйки метала навън.

Какво е Motion Mat?

Обяснява на същия производител, че това е дизайнерска масажна постелка, базирана на акупунктура, тази практика идва от традиционната японска и китайска медицина, която се състои в поставянето на игли в различни точки на тялото с цел анестезия, лечение на заболявания и премахване на болката.

Е, този продукт от Motion Mat Състои се от апликатори с форма на цвете, медицински пластмасови игли и неодимови магнити и основната цел на тази алтернатива е да лекува ставни заболявания и гръбначни проблеми.

Как работи Motion Mat?

Начинът, по който работи Motion Mat, е резултат от различни проучвания и анализи, присъствието на традиционната азиатска медицина се възприема драстично, но производителят прави специален акцент върху споменаването, че този продукт не уврежда кожата и не я наранява, всяка добавена точка е предназначена да насърчи циркулацията и кръвта поток, Motion Mat Може да се използва в области като гърба, гърдите, областта на врата, лумбалната област и др. Основната функция е да стимулира нервните окончания и не изисква медицинско наблюдение, за да може да се използва Motion Mat.

Какъв е съставът?

От официалната страница на Motion Mat Установихме, че е произведено с висококачествени материали, за да предостави помощ при различни медицински проблеми, в дизайна можете да видите следните материали.

Ленен плат: Ленът е напълно естествен растителен плат, той е абсорбиращ, дишащ, устойчив материал, приписват му се и хипоалергенни свойства и спомагат за подобряване на циркулацията.

Медицинска пластмаса: Този материал е широко използван в медицинската индустрия, има отлична ковкост, устойчивост и гъвкавост, хипоалергенен материал е и много лесен за почистване.

Кокосови влакна: Този елемент помага за усвояването на минерали и витамини, помага да се предпази от излишната влага

Неодимови магнити: Този елемент помага за намаляване на възпалението на ставите и мускулите, помага за намаляване на натрупването на течности, болка, а също и за намаляване на чревните проблеми.

Ползи от Motion Mat

Ползите, които носи и за какво е разработен Motion Mat, според потребители на продукта и същия производител, ние ги правим достъпни в този раздел:

 • Висококачествени трайни материали.
 • Помага за нормализиране на кръвообращението.
 • Премахване на болката.
 • Помага за регенериране на увредените тъкани.
 • Не боли кожата.
 • Помага за намаляване на нивата на стрес и тревожност.
 • Укрепва имунната система.
 • Предотвратява когнитивния спад.
 • Борба с остеохондрозата.
 • Облекчава главоболието.
 • Помага за намаляване на менструалните спазми.
 • Намалява болките в гърба.
 • Напълнете клетките с кислород.

Как да използвам?

Показанията на производителя нямат никакви усложнения, с Motion Mat Не се изискват допълнителни инструменти, специални места или хора, които подпомагат лечението, контактът на апликаторите-кожа подобрява резултатите от постелката. Някои техники за правилна употреба са по-долу.

Гръден кош– Поставете постелката върху равна повърхност, легнете по гръб, съчетавайки апликаторите с гърдите си, починете поне десет минути.

обратно: Легнете на подложката по такъв начин, че гърбът ви да е точно отгоре, задръжте движенията за поне 5 минути, след което направете леко движение встрани, за да активирате други точки. правете това поне 15 минути.

Врат: Поставете постелката върху възглавница, така че да можете да поставите врата си върху апликаторите, направете това в рамките на 5 до 7 минути.

Странични ефекти

Според това, което създателят на Motion Mat, страничните ефекти не са част от референциите на продукта, потребителите са посочили, че той не генерира алергични реакции и че за разлика от акупунктурата не се усещат дискомфорти поради иглени пръчки.

Реални мнения

Информацията, цитирана по-долу, е взета от здравни форуми извън уебсайта на производителя. Motion Mat, Те са истински потребители, които са искали да оставят справка за нови потребители.

Ефектът не беше в първата сесия, а след няколко седмици употреба Motion Mat, Чувствах се доста добре, трябва да поясня, че лекарството ми поръча лекарства от аптеката, но и те не бяха нещо окончателно, считам, че комбинацията от двете е това, което е оставило резултата, затова мога да кажа, че препоръчвам продуктът.

Полет Сикайрос на 37 години.

Болките в ставите бяха по-силни всеки ден, лекарят ми даде лечение и препоръча някои упражнения, като коментар той спомена за постелката Motion Mat Ако приемем, че го използва, не бих могъл да имам по-добра референция, затова го купих и резултатите бяха по желание, упражненията, лекарствата и този продукт оставиха добър вкус в устата ми.

Андрес Фигероа на 63 години.

Тревожността ми беше голяма, когато бях по-млада избрах да използвам акупунктура, но имах проблеми с една от иглите, която беше вкарана в черупката на ухото ми, оттогава се страхувах да поставям игли отново, докато не открих този вид на постелка, тревожността ми е по-ниска, както и стресът ми, и не рискувам да не мога да извадя една от иглите от тялото си.

Лора Кироз на 29 години.

Цена и къде да купя

Производителят е запознал всички с официалната цена на Motion Mat от 98 евро, обаче, той също е публикувал 50% отстъпка от гореспоменатата стойност, за която можете да платите 49 евро, тази полза може да бъде получена само от вашия собствен уебсайт, трябва само да попълните формуляра с вашите данни и специализиран агент ще се свърже с вас, за да уточни вашата поръчка.

Физическите магазини не са в оторизирания от производителя списък на дистрибуторите, нито в него се споменава онлайн магазин.

Нашето заключение

В заключение на тази публикация можем да кажем, че на акупунктурата се приписват много предимства и доказани резултати, но тя също има своите рискове, има вероятност от кървене, натъртване и въпреки че в момента иглите са за еднократна употреба и за еднократна употреба, те не са всички хора са кандидати за неговото изпълнение, предлаганата алтернатива Motion Mat, Това е доста привлекателно, особено защото предлага предимствата на акупунктурата, без да бъдете убождани, коментарите са предимно положителни, но не забравяйте, че нищо не може да замести заверено медицинско мнение и че с използването на този продукт сте решени да започнете с добри навици във вашия здравеопазване.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply