Ling Fluent: Метод за изучаване на езици Работи ли? Къде да го купя, мнения?

Ако сте стигнали толкова далеч, това е така, защото със сигурност търсите наистина ефективен начин да научите чужд език, или греша? Дошли сте на правилното място! Сега е възможно ефективно да научите езика, който винаги сте искали. Независимо от вашата възраст, ниво на обучение или какъв опит имате с езиците, сега можете да се научите да общувате с този език, който копнеете да знаете.

Няма да има пречка благодарение на Ling Fluent, нищо няма да ви попречи да говорите, пишете или четете на който и да е език. Учебните единици в този метод са проектирани по такъв начин, че ученето да е по-лесно, производителността да се повишава съответно и паметта да се обучава изчерпателно.

Купи сега!

Прочетете и разберете как този метод на обучение работи за всеки език. www.LingFuent.com

Какво е Ling Fuent?

Ling Fluent е метод, който е насочен към всеки, който иска да научи чужд език по възможно най-бързия и ефективен начин. Днес хиляди хора вече са регистрирани в услугата и бързо усвояват езика, който винаги са искали. Възрастта няма значение, тъй като и двамата тийнейджъри могат да учат различни езици, като възрастен човек, който иска да научи повече. Следователно методът е подходящ за всеки, който просто се интересува от други езици.

Къде да взема Ling Fluent?

В момента придобиване на достъп до оригиналния метод на Ling Fluent възможно е само със създателя му. Потребителите на Apple няма да намерят програмата в App Store, защото няма изтеглено приложение. Ling Fluent Той работи само чрез платформа, достъпна през нормалния интернет браузър. За да влезете и да получите достъп до него, трябва да започнете да използвате програмата. Повече подробности отидете на официалния сайт на Ling Fluent: www.LingFuent.com

Каква е цената на Ling Fluent?

Програмата се основава на членство, което съдържа различни нива, т.е. (Basic, Basic Pro или VIP) се активира за шест или дванадесет месеца. И то само за един език. Всеки, който иска да се ориентира на множество езици Ling Fluent Можете да го направите чрез различни планове и плащания. Цените са диференцирани, можете да започнете и да започнете да бъдете успешни с основния пакет, който е най-икономичният, но много ефективен. Повече подробности, моля, кликнете тук:

Как работи Ling Fluent?

На пръв поглед е известно, че програмата има надеждно впечатление. Ако знаете как работи материалът и за какво е предназначен, можете лесно да започнете да научавате лексика и особено пасивно разбиране. Уебсайтът на производителя също прави надеждно впечатление. То обяснява как точно и защо работи този метод, как мозъкът се стимулира да учи и за кого е подходяща тази учебна програма. Платформата Ling Fluent е насочен към хора, които желаят да научат, разширят или поне да запазят съществуващите езикови умения. С Ling Fluent Ще имате първоначалните знания и умения за започване на чужд език на всяко ниво и с много мотивация. www.LingFuent.com

Предимства на метода

  • Учиш се 1 месец, а не години.
  • Забравяш да се “размишляваш” уморен и отегчен от думи и спрежения, което така или иначе дава отлични резултати.
  • Ученето половин час на ден ви дава същия ефект като целия месец в езикова гимназия.
  • Използвате няколко сетива едновременно, така че научавате 5 пъти по-бързо, отколкото в клас – асимилирате до 200 нови думи и фрази на ден завинаги.
  • Не изпадате в стрес, защото никой не ви съди и не ви се подиграва, когато сгрешите.
  • Наслаждавате се на всеки урок, не ви омръзва и овладявате езика толкова лесно, че ще искате веднага да научите следващия.
  • Спестявате много пари, вместо да ги хабите на неефективен курс!

Каква е целта на метода на обучение?

Ling Fluent има за цел да позволи първата употреба на чуждия език след няколко седмици. Ако следвате инструкциите на създателя и работите с програмата за около 30 минути или по-добре всеки ден, със сигурност ще можете да го направите. Приложението обаче изисква концентрация, защото запаметяването на думи в писмен вид и на език не е толкова лесно. Много повторения са необходими, за да възникнат проблеми с мотивацията дори след известно време. Това са напълно естествени странични ефекти, за които знаят всички, които учат езици. Необходими са малко дисциплина и фиксирана цел, за да завършите програмата.

Купи сега!

За какво е Ling Fluent?

Системата за обучение на Ling Fluent се основава на знания за невролингвистиката: през последните две десетилетия изследователите на мозъка постигнаха огромен напредък в разбирането как работи мозъкът. Ако приемем по-рано, че левият мозък е предимно за лингвистични и творчески области, а десният за математически и логически процеси и че множеството показва малко припокриване, сега знаем, че това е фундаментално неправилно.

Отделни езикови полета се обработват предимно в десния мозък: графични изображения, писане и граматика например. Напротив, всичко, което е свързано със звуците и акустичното представяне на езика, се намира в левия мозък. Тъй като буква или комбинация от букви представлява звук на повечето езици, мозъчните полукълба трябва да работят заедно, за да научат езика. Като невролингвист, датският инициатор на Ling Fluent отбеляза, че повечето материали за изучаване на езици не отчитат това и че езикът не е свързан в мрежа, а комуникира линейно. www.LingFuent.com

Как се използва методът?

Ling Fluent той е лесен за използване в практическия тест. Платформата е лесна за използване. Хората, които използват компютри, таблети и смартфони всеки ден, ще имат малко проблеми с операцията. Програмата е достатъчно тънка, за да може да се справи без инструкции; в крайна сметка се зареждат само съответните индексни карти.

Производителят казва, че половин час работа с езика е достатъчен, за да го овладеете повече или плавно след четири седмици. Това е много по-малко време, отколкото изисква учебникът по традиционен език, а четири седмици са кратък период. Чудото на езиковото обучение е възможно, защото програмата наистина съдържа само най-важните и често срещани думи и фрази и се основава на чисто запаметяване. Не може да се очакват духовни полети на фантастични и дълбоки философски дискусии. Ling Fluent той просто иска да ви насърчи да запомните.

Потребителски рецензии

Всички го правят! Вече съм на години и в началото се страхувах, че не мога да използвам тази платформа. Какви глупости, защото е лесно! Трябва само да направите няколко кликвания. Учи, когато се вози в автобуса, на опашка, за да отиде на лекар, или почива в градината. И се получи, защото след 4 седмици вече говоря английски доста свободно. Беше толкова просто, че го препоръчах на всички мои приятели и всички те са се научили! И така, на тези нови технологии си струва да се разчита.

Мария Завала, на 42 години

Дълго се борих, за да получа повишение. Ядосах се, когато промотираха по-млади хора и работата, която върша, не интересуваше никого. Шефът ме помоли да говоря свободно английски, защото компанията се разрастваше и започнахме да имаме контакти в чужбина. Реших да действам бързо. Записах се в интензивен курс, но там просто страдах. Сам Ling Fluent помогна ми. След 3 седмици на обучение успях да покажа свободно своя английски на шефа си. Той почти припадна от шока! Получих повишение и повишение – ръководя екипа си и контактувам с клиенти в САЩ. Вярно е, езиците са от съществено значение, ако искате да спечелите добре. В момента уча немски и планирам да уча френски.

Мария Мендес, на 39 години

Няма да го отрека, никога не съм обичал да уча, имах слаби оценки в училище. Преди двадесет години заминах за Италия, за да си изкарвам прехраната. И през тези 20 години научих само няколко основни фрази. Накрая съпругата ми започна да ми казва, че е жалко да не знам езика след толкова години и тя предложи Ling Fluent. Изсмях й се, но тя не се предаде. Затова опитах и ​​бях изумен колко много ми харесваше да уча. Италиански усвоих бързо и с лекота. Жалко, че го направи само сега!

Серджо Рамос, 49-годишен

Нашето заключение

Ling Fluent струва си. Платформата зад нея е разработена от специалист, който е не само абсолютен експерт в областта на мозъчно-удобното обучение като невролингвист, но и има достатъчно опит в изучаването на езици като многоезичен човек. Следователно може да се приеме, че Ling Fluent наистина прави това, което специалистът обещава: системата с индексни карти надеждно възпроизвежда правилното езиково съдържание, което е подготвено по такъв начин, че запаметяването е лесно. А работата със смартфон или таблет е достатъчно забавна за повечето хора.

Освен това, Ling Fluent използва много повече езици от други програми от този тип. На пазара има много, предлагащи немски, английски, френски, италиански и може би дори испански. Ling Fluent предлага също холандски, шведски и норвежки. Това е относително рядко и значително разширява целевата група на платформата. Наличен е и руски. www.LingFuent.com

Купи сега!

Чести въпроси

Къде да купя или достъп до Ling Fluente?

Понастоящем, Ling Fluent той е достъпен само на официалния му сайт. Ling Fluent Той работи чрез платформа, достъпна през нормалния интернет браузър. www.LingFuent.com

Каква е цената на Ling Fluente?

Програмата се основава на многостепенно членство (Basic, Basic Pro или VIP), активирано за шест или дванадесет месеца. Цената варира според избраното членство.

Продава ли се на Amazon?

Не, само опциите за членство могат да бъдат получени от официалния уебсайт на Ling Fluent. http://fibreforafrica.net/goto/Ling Fluent

Как да получите оригиналния метод?

Оригиналният метод може да бъде достъпен само чрез посещение на официалния му сайт.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply