Exodermin крем за гъбички по ноктите и краката – пълен преглед

Exodermin е патентован крем за предотвратяване и лечение на гъбички по краката. Той е разработен от Европейската асоциация по дерматология през 2016 г., а през 2021 г. вече е навлязъл на пазара в България. Неговият производител чрез своя >> Официален уебсайт << е този, който отговаря за извършването на директни продажби на потребителя. Посредници като аптеки, Mercadona, amazon, ebay или други, не са безопасни средства за продажба за закупуване на това естествено лекарство за гъбични заболявания.

Появата на гъбички или гъбични инфекции са причинени от гъбички и са много чести. Въпреки че имат добри прогнози и има различни лечения, те причиняват голям брой посещения при лекаря, които се дължат на естетическия им вид, дискомфорта и че могат да бъдат заразни. По същия начин те могат да възникнат при различни нива на тежест, с вероятност да бъдат инвазивни или системни.

Най -често срещаните лекарства са локални противогъбични лекарства, които обикновено се прилагат върху засегнатата област. Това могат да бъдат гелове, кремове, масла и лосиони. Но има и такива от орален тип.

Този път ще видим всичко свързано с Exodermin. Продукт без рецепта, където неговият производител, освен че предоставя всичките му подробности, обяснява и каква е разликата между това лекарство и други противогъбични лекарства, които лекарят предписва или които можем да намерим в аптеките и онлайн.

9.6Expert Score
Оценка на Exodermin

Цена
9.5
Ефикасност
10
Състав
10
Потребителски рецензии
9.5
Професионалисти
 • Естествен състав.
 • Представено лекарство на пазара.
 • Можете да го получите на половин цена.
Против
 • Не се продава в аптеките.
 • Тя трябва да се използва ежедневно и постоянно.

Какво е Exodermin и за какво е?

Exodermin е патентован и показан противогъбичен продукт с бързо действие от 4 седмици. Той е проектиран като крем и неговият производител твърди, че освен че насърчава облекчението на ноктите и краката, той помага и за укрепване на имунитета срещу гъбични инфекции.

Какви ползи могат да бъдат получени

Нелекуваната онихомикоза може да причини алергични реакции, да повлияе на имунната система и да доведе до хронично състояние. Ако гъбичките не се лекуват навреме и с правилното лечение, усложненията могат да станат неизбежни.

Производителят на Exodermin идентифицира крема като ефективно лечение, което решава проблема от корена. След употреба гарантира, че най -забележителните ползи са следните:

 • Премахнете белите петна по ноктите, тъмния тон и дупките.
 • Премахва напукване и увисване от тъканта.
 • Облекчава сърбежа и паренето.
 • Неприятният аромат изчезва.
 • Избягвайте малформации на засегнатите нокти.
 • Омекотява кожата и намалява нейното удебеляване.
 • Той унищожава мехурите, образувани по краката.
 • Изтръпването и усещането за изтръпване също изчезват.
 • Насърчава възстановяването на нокътната плочка.

Как действа кремът за гъбички по ноктите

Гъбичните заболявания на ноктите и краката могат да се проявят в следните фази:

В първия етап краката започват да се белят и се дразнят. Има и усещане за пот и неприятен аромат, които причиняват дискомфорт.

Когато настъпи вторият етап, се появяват гъбички по ноктите, дълбоки пукнатини, изпотяване и дразнене стават прекомерни и ноктите придобиват жълтеникав и слаб вид. Тогава кожата се чувства мъртва и по -дебела, което несъмнено ще изпита силен дискомфорт при ходене.

При достигане на третия и последен етап между пръстите се появява лющене и дразнене, язвите и пукнатините стават дълбоки. Тогава се появява болката и ноктите започват да губят.

Начинът, по който Exodermin действа, е чрез активните вещества, съдържащи се във формулата, когато се въведат в локалния дизайн, компонентите се проникват в засегнатите области на ноктите и започват да унищожават гъбичните спори, което също предотвратява тяхното възпроизвеждане.

Състав и съставки Какво съдържа?

Формулата Exodermin се състои от комплекс от основни съставки за ефективно противогъбично лечение. Съдържа:

 • Екстракт от каланхое + мумио. Те могат да дезинфекцират и да се борят със структурата на гъбичките. Те помагат за намаляване на дразненето и дискомфорта. Те също така подсилват процесите на затваряне на рани и пукнатини, причинени от гъбички.
 • Прополис + листа от алое. Те помагат да се предотврати възпроизвеждането и размножаването на патогенни бактерии. Те също така помагат за намаляване на изпотяването и миризмата.
 • Лайка + масло от монарда. Те са основни компоненти за защита и укрепване на нокътната плоча, предотвратявайки размножаването на бактерии.
 • Игли + екстракт от невен. Те подсилват функциите на имунната система, помагат за облекчаване на хронични заболявания и подобряват здравето на кожата.

Странични ефекти и противопоказания

Производителят на Exodermin е посочил, че продуктът е напълно безопасен за хора, които решат да започнат да го използват. Това е противогъбично лекарство, което не предизвиква странични ефекти или противопоказания. Тези уточнения са подкрепени чрез клинични тестове, представени от официалния му уебсайт . По този начин фактът, че това е продукт, силно препоръчван от дерматолозите за техните пациенти и широко използван в спа центровете, също беше подчертан поради факта, че той също е напълно безопасен.

Как да използвате крем Exodermin

 • Трябва да прилагате Exodermin крем 2 пъти дневно върху засегнатата област (кожата около пръста и повредените нокти).
 • Същата процедура трябва да се прилага в продължение на 2 седмици или до пълното изчезване на симптомите.
 • Можете да удължите това лечение до 4 месеца, за да избегнете вторична инфекция.

Кога се наблюдават ефектите?

 • В първия ден на използване на крема ще забележите, че сърбежът намалява заедно с лющенето, продължителността и лошия аромат.
 • След 7 дни нанасяне ще забележите, че пукнатините ще имат релефен вид.
 • След 2 седмици употреба ноктите ще имат здрав вид.
 • Ако лечението е продължило в рамките на 1 и 3 последователни месеца, нокътната плочка ще бъде възстановена, имунната система ще бъде укрепена и вероятността от повторна инфекция може да бъде намалена.

Колко препоръчително е да се лекува гъбичките по ноктите с Exodermin?

Производителят на Exodermin е наблегнал на приемането на противогъбично лечение с Exodermin и приемането на такова с някои лекарства, отпускани по лекарско предписание. Ето какво той обясни по въпроса:

 • С Exodermin патогенните бактерии се унищожават незабавно.
 • Поради дълбокото проникване, което се получава с този крем, гъбата умира напълно.
 • Активните вещества в локалния крем се натрупват в тялото, помагайки за създаването на имунитет срещу гъбични инфекции.

Истински мнения и коментари

С всички лечения, които бях опитвал преди, гъбичките винаги се връщаха след известно време, мислех, че е нормално. Когато приключих 4 -месечното лечение с крем Exodermin бях изненадан, защото досега не съм имал нужда да рестартирам нещо ново.

Себастиан, на 43 години

По време на работата си почти винаги нося затворени обувки, краката ми бяха постоянно изпотени и през нощта, когато се прибрах, бих ги свалил и излезе лоша миризма, докато един ден не забелязах появата на гъбички. Затова се притесних и започнах да използвам Exodermin. Проблемът с гъбичките вече не отиде в други области. Продължавам да използвам крема, за да предотвратя проблема и се чувствам чудесно, защото ми помогна и при изпотяването, което изпитвах всеки ден.

Жулиета, 31 години

Exodermin Цена Колко струва?

Exodermin има пълна цена от 98 евро, но производителят стартира промоционална цена, която позиционира продукта като евтин метод за ефективно лечение на гъбички по ноктите на краката и краката. Възможно е да закупите Exodermin на половин цена, като плащате само на стойност 49 евро.

Къде да купя Exodermin в България

На производителя уебсайт е официален начините, по които това природно лекарство се разпространява. В България хората могат да направят безопасна и безпроблемна покупка.

Как да направите покупка – Доставка и плащане

Ако живеете в България, посоченият метод за закупуване на Exodermin е следният:

 1. ПазарувамЗа да поръчате крема, просто трябва да попълните формуляр за поръчка през официалния уебсайт.
 2. Потвърждение за покупкаЩе получите известие за състоянието на покупката, където ще бъдете информирани за датата на получаване на продукта. Времето за пристигане може да отнеме от 1 до 3 дни, в зависимост от региона на пребиваване, където се намирате.
 3. Вземете продукта и направете плащанеТрябва да отидете в пощенската служба на датата, посочена с информацията за доставка, идентификация и сумата на парите, за да извършите плащането. След като платите разписката, пакетът ще ви бъде доставен веднага.

Нашето заключение

Като анализираме и сравняваме продукта Exodermin на пазара, можем да видим, че той е спомагателно средство, което се откроява за лечение на гъбички по ноктите. Откакто е въведен в България и други страни като Италия, Германия, България, Румъния, Гърция, Полша и Унгария, той е най-широко използваното без рецепта естествено лекарство за лечение на гъбични заболявания. Можем дори да открием, че експертите препоръчват използването му като алтернатива на химическата медицина.

Чести въпроси

Колко таксувате за доставка?

Доставката е безплатна.

В коя аптека се продава?

Екзодермин не е лекарство, отпускано по лекарско предписание, а естествено лекарство. Следователно производителят не е разкрил, че аптеките са официален носител за разпространение на това лечение за гъбички.

Може ли да се поръча чрез Amazon или ebay?

Amazon, ebay, aliexpress или друг онлайн търговски обект не гарантират, че ще направят сигурна покупка на Exodermin.

Кой може да използва този крем за гъбички по ноктите?

Противогъбичният крем Exodermin е показан за всеки, който иска естествено и ефективно противогъбично средство.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply