Egg Sitter: Подкрепата на лумбала помага ли за подобряване на стойката?

Производителят на този продукт взема предвид ежедневните нужди и посочва, че въз основа на тези нужди е създадено Egg Sitter , като идеята на производителя е потребителят да няма контакт или директен достъп до твърди повърхности, с което Дизайнът обещава главно да помогне за правилната стойка.

Ако сте човек, който седи дълго време или познавате някой, който го прави, тази информация може да бъде полезна, анализирайте всички данни, които предлагаме тук, това е пълен преглед, който изяснява съмненията или притесненията, относно които имате Яйце Ситър.

Какво е Яйце Ситер?

Egg Sitter се определя като продукт, който помага да се осигури комфорт и подкрепа на лумбалната област. Производителят му го описва като възглавница от гъвкав материал, а целта му, както споменахме, е да осигури помощ и подкрепа на гърба и глутеалната област, дизайнът му е много подобен на клетките на пчелната пита, която се адаптира и плесе. към тялото, без да губи първоначалната си форма, неговите компоненти се обявяват за свежи и не причиняват щети при контакт с кожата.

Производителят декларира, че точно както се приспособява към всяка форма на каросерията, той е адаптивен и за столове на бюра, всякакви седалки на превозни средства и към всяко пространство, което се нуждае от подкрепа и където може да се облегне на почивка.

Как работи тази поддръжка?

Egg Sitter е подложка, която е проектирана след обширни изследвания и проучвания. Създателят казва, че се възстановява кръвообращението главно в областта на таза, като спомага за предотвратяване на образуването на оток, хемороиди и при мъже – простатит.

Ползи, получени при правилна употреба

 • Правилна стойка.
 • Той обръща някои заболявания като остеохондроза или херния диск.
 • Намаляване на симптомите на хемороиди.
 • Възстановява органите на таза.
 • Елиминира налягането на опашната кост.
 • Качество одобрено и проверено.
 • Осигурява лумбална поддръжка.
 • Силен и издръжлив материал

Какъв е съставът?

Този продукт е изработен от висококачествени материали, издръжлив и мек на допир. Смята се, че дизайнът му се адаптира лесно, като поддържа формата си. Изработен с мек силикон и водоустойчиво съединение. Вътре в опаковката Egg Sitter повече подробности и спецификации за този продукт.

Странични ефекти и противопоказания

Страничните ефекти не присъстват в този продукт, няма дискомфорт при използването му, нито отрицателни физически промени, това заявяват някои купувачи, които вече са използвали този продукт. Те заявяват, че в резултат на управлението на Egg Sitter , позата им се е подобрила и че не са представили никакви симптоми или неблагоприятни дискомфорти.

Как да използвам

Това, което създателят на този продукт изразява, е, че Egg Sitter е допълнение, когато става дума за почивка на задните му части, а индикацията не изисква специални инструкции, само основите и със здравия разум, Egg Sitter трябва да бъде поставен на стола му , пейка, столче за кола и т.н. Дизайнът на тази възглавница ще се адаптира към вашето тяло.

Последни отзиви

Смятах, че това е полезен инструмент за лечение на хемороиди, това заедно с поредица от действия като ядене на повече фибри, пиене на повече вода и продължаване на лекарствата, предписани от моя лекар, бяха добър екип. От своя страна, ще продължа, както и методите, които приемах за подобряване на здравето си, и с използването на Яйце Ситер.

Емануел Лара на 52 години.

Издържането на повече от 12 часа на ден шофиране, не е най-лесното, започнах да имам проблеми в гърба, когато отидох да видя лекаря, лекарят посочи серия от физически упражнения и ми даде няколко обезболяващи, по препоръка на приятел, поисках Egg Sitter като допълнително помощ за дискомфорта ми, докато продължавам да правя някое от медицинските показания, комбинирах упражнения, лекарства и този продукт, така че те са методи, които са генерирали физическо благополучие.

Хавиер Рамирес на 41 години.

Аз съм в възстановяване след операция за скъсяване на крака. Дълги години страдах от силна болка в гърба, сколиоза и много други физически дискомфорти, по време на този транс имах трудности, които лекарят посочва, че са нормални, но исках да направя нещо повече, затова реших да намеря още Подкрепа, между която аз си почивам много и моите лекарства, плюс терапиите, Egg Sitter е била помощ в този процес и в това, което завършва възстановяването ми, ще ми бъде съюзник.

Беатрис Падила на 29 години.

Къде мога да го купя?

Този продукт се разпространява изключително от неговия производител, следователно сайтове за интернет продажби като aliexpress, amazon или ebay, не са разрешили продажбата на този продукт, подчертавайки, че физическите магазини като mercadona или аптеки нямат разрешение от част от производителя на Egg Sitter , за да има този продукт във вашия списък.

Производителят казва да го направите по този начин, за да не допуснете потребителите да имат достъп до имитиращи продукти и на високи цени. Следователно официалният уебсайт на Egg Sitter е единственото място, на което се намира 100% оригиналният продукт.

Каква е цената на Egg Sitter?

158 € е първоначалната цена на този продукт, производителят обяснява, че процесът на покупка е много прост, просто трябва да влезете в официалната Egg Sitter и да попълните формата в края, агент ще върне обаждането, за да извърши Детайлите на вашата поръчка трябва да се отбележи, че има оферта с 50% по-малка от първоначалната й цена, а най-актуалната й цена е 79 евро.

Нашето заключение

В заключение, Egg Sitter може да помогне, но най-забележимата промяна е на твърди повърхности, потребителите на този продукт определят тази статия като съюзническа добавка в работното си време, където те трябва да останат дълго време, без да се движат, лично те отправя препоръката да приемете навици, които благоприятстват и допълват този продукт, а физическото благополучие е много по-голямо, дръжте раменете си назад, главата изправена, предотвратявайте изпъкването на корема и се опитвайте да държите ръцете си подкрепени на масата или върху подлакътника в градус от 90, като това са някои от нещата, които биха могли да помогнат на позата ви да бъде правилна и тялото да не създава никакъв вид напрежение.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply