Bigboy гел за мъже- Съставки- Ползи- Мнения

Разширяването на пениса е било обект на много дебати и мненията на експертите са различни, има митове и има реалности, истинското и неоспоримото е, че всички мъже без изключение искат или копнеят за член с няколко сантиметра повече от тях днес притежават.

Днешният ред е Bigboy и най-очевидният въпрос за този продукт е Наистина ли помага за уголемяване на пениса? Пристрастява ли? Има ли странични ефекти? След няколко минути четене можем да разберем.

Какво е Bigboy?

Твърденията, които производителят дава, е, че това е продукт с естествен произход във целия му състав, Bigboy е представен под формата на гел, което прави приложението му малко по-лесно и тъй като се прилага директно върху пениса, ефектите му са бързи и дълготраен. Този продукт спомага за извършването на по-задоволителен сексуален акт поради усещанията, които те произвеждат в пениса, той работи директно в кръвообращението, като помага за удължаване на времето на полов акт.

Как действа гелът Bigboy?

Производителят обяснява, че гелът Bigboy бързо се абсорбира и прониква вътре в кавернозното тяло на пениса, като спомага за стимулиране на циркулацията, като изцяло облагодетелства тъканите на пениса, поради което гелът предлага повишаващ температурата ефект върху мъжкия член. нарастването на дължината и обиколката на същите.

Съставки от какво се състои този гел

Съставките на Bigboy са от естествен произход, това се декларира от производителя на същия продукт в рамките на официалната му страница. Ето елементите, както и някои от естествените му предимства.

Rhodiola rosea: На това растение се приписват свойства, които помагат в борбата с умората, увеличавайки физическата и умствената енергия. Това е растение, известно като адаптоген, което помага на тялото да се адаптира към различни нива на емоционален стрес.

Плодове на paulinia cupana: Известен е като мощен афродизиак, който също има пряко действие върху подвижността на сперматозоидите, той е енергиен стимулант, в структурата му е кофеин, теофилин и танини.

Мента: Тази съставка има добродетел да помага за повишаване на либидото.

Мъдрец: Помага за укрепване на имунната система, предлага мощност и максимизира енергията.

Печалби

Обяснява на производителя на Bigboy, че гел-продуктът предлага подкрепа за сексуалната активност, както и по-голяма цел за генериране на уголемяване на пениса както при удължаване, така и при дебелината му. Други предимства са изброени по-долу.

 • Подобрява кръвообращението на пениса.
 • Увеличава производството на тестостерон.
 • По-мощни ерекции и по-твърд член.
 • По-интензивни оргазми.
 • Естествен състав.
 • Няма странични ефекти.
 • Не води до пристрастяване.

Как да използвам

В уебсайта на производителя е обяснена процедурата, която е наистина лесна за разбиране и практична за изпълнение. Този гел трябва да се прилага директно върху кожата на мъжкия член с нежни кръгови масажи. Препоръката, дадена от производителя на Bigboy е, че можете да изпълните процедурата между 20 и 30 минути преди започване на сексуалния акт, за да засилите ефектите.

Странични ефекти

Потребителите не са показали доказателства за странични ефекти при употребата на Bigboy, препоръчваме да анализирате и прегледате всяка от съставките, съставляващи формулата, и да се уверите, че някоя от тях не е предизвикала алергични или нежелани реакции в процеса.

Потребителски отзиви

Представените тук мнения са само някои препратки, взети от интернет форуми и публикувани от хора, които вече са използвали Bigboy.

Винаги съм смятал, че пенисът ми е с добри размери, но знаех, че има кожа, която все още може да бъде удължена и това беше причината, поради която поисках Bigboy, като продукт, който не се поглъща, изключих възможността за каквито и да било щети, това ми помогна да поддържам ерекцията си по-дълго, винаги съм спортувал, но консумацията на алкохол трябва да намалее, за да се постигне баланс между продукта и реакцията на тялото ми.

Франсиско Рамирес на 32 години.

Сексуалните ми действия се влошаваха, чувствах, че съпругът ми не е издържал, защото има друг партньор, той беше честен с мен и заедно решихме да поискаме Bigboy на официалния му уебсайт, възбудата му предизвиква много интензивни оргазми и ерекцията има бяха забележително твърди.

Луиза Авилес на 39 години.

Промяната не е само в ерекцията и най-трудния член, но времето, през което мога да продължа да поддържам сексуалния акт, се е увеличило много, аз увеличих моите упражнения и се грижа повече за общите аспекти на здравето, мога кажете, че препоръчвам гела Bigboy, който не само помага при размера на пениса, но и удължава времето за ерекция.

Педро Макиас на 43 години.

Цена и къде да го купите в Испания

Цената, публикувана от Bigboy, е 78 евро, но производителят е потвърдил възможността да го придобие с отстъпка до 50%, за да поискате гела, трябва само да попълните формуляра, намерен в сайта на производителя, тогава агент направете го. Ще се свържете, там можете да изясните всички съмнения относно Bigboy, където също имате възможност да платите при получаване на вашия продукт.

Оригиналният гел Bigboy е достъпен само в уебсайта, тоест производителят няма търговски отношения с виртуални магазини или физически заведения, затова, ако го видите публикуван извън официалния сайт, бъдете сигурни, че това не е Оригиналният продукт, направен с гореспоменатите съставки.

Нашето заключение

Както вече можехме да забележим, гелът Bigboy не е показал нежелани реакции при потребители, които вече са го използвали, производителят също така уточнява, че това е естествен продукт, чиито странични ефекти липсват, продуктът може да се счита за добра алтернатива при търсене продукт, който помага или осигурява подобряване на сексуалната активност, заслужава да се спомене, че за постигане на постоянни резултати ще бъде много важно да се прибегне до действия или навици, които подобряват и максимизират използването или прилагането на този продукт. Някои неща, които можете да приложите, са:

 • Техниката на джелкинг. (Стимулира кръвообращението на пениса).
 • Упражнения на Кегел (Помага за изпращането на повече кръв към пениса).
 • Намалете количеството алкохол, което пиете.
 • Отказвам пушенето.
 • Правя упражнения.

Това са някои от нещата, които можете да интегрирате, ако вече сте решили да включите гела Bigboy като допълнителен инструмент, промените могат да бъдат ласкателни и широко видими, ако се съсредоточите върху постигането на реална промяна.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply