Безжични слушалки за Airphones Цена, мнения?

Аерофоните са помощни звукови устройства. Производителят обяснява, че употребата е проста и неусложнена, слушалките или слушалките са се превърнали в инструмент за ежедневна и непрекъсната употреба като цяло, но трябва да внимаваме как ги използваме, преувеличеният обем може сериозно да увреди ухото вътрешни, причиняващи слухови проблеми, които могат да бъдат необратими.

В допълнение, използването на слушалки може да предизвика тревожност и стрес, ако слушате песен многократно, тя създава вид пристрастяване, затова препоръчваме, ако използвате Airphones изключително за музика, имате възпроизвеждане от 40 минути за 20 минути почивка, като вземете предвид Обърнете внимание, че нивото на децибела трябва винаги да е под 90, трябва да се грижим и за външни шумове, да удължаваме използването на слушалки за повече от 40 минути, комбинирани с шум като влакове, по време на концерт, с шум от клаксони често, той все още може да причини трайни щети.

Каня ви да познавате този продукт и да вземете цялата информация, която отговаря на Airphones, за да го анализирате и да прецените сами дали той може да бъде помощно устройство при вашите ежедневни дейности, като например ползи, неговата цена и мнения на потребителите са намерени тук, в четене, което продължава само няколко минути.

9.2Expert Score
Таблица за оценка

Цена
9.5
Ефикасност
9
Мнение на потребителя
9
Състав на продукта
9.5

Какво е Airphones? 

Аерофоните са създадени, за да помогнат на потребителите да имат по-практични процедури, дизайнът им позволява да се използват ежедневно, без да създават проблеми, те са с леко тегло и са изработени от трайни материали. Това заявява производителят, който заявява, че функционалността на Airphones осигурява предимства преди всичко от практичността, тези Airphones имат калъф за съхранение, който също се превръща в техния център за натоварване, в допълнение тяхната анатомия ви позволява лесно да знаете правилната позиция, помагаща за избягвайте да обърквате дясната страна на лявата.

Как работят Airphones?

Въздушни телефони, обяснява производителят, която е безжична система, която по думите на създателя й позволява да се поддържа възпроизвеждането на звук с няколко непрекъснати часа, те могат да се държат вътре в ухото без проблем, връзката с вашето мобилно устройство е чрез Bluetooth и зареждането на захранването продължава няколко часа.

Получени предимства

Използването на Airphones обяснява производителя, че той е практичен, лек и удобен в допълнение към добрата звукова вярност. 

 • Да бъдеш вътре в ухото е удобно и поради размерите си те са много дискретни.
 • Размерът му позволява да се съхранява в малки кухини, като например панталони.
 • използвайте го на обществени места, ви позволява да общувате спокойно, въпреки външния шум, 
 • Издръжлив товар.
 • 100% безжичен.
 • лек и модерен дизайн.
 • Няма странични ефекти.
 • Те остават в ухото, въпреки резки движения, като упражнения във фитнеса или разходка в парка.
 • С калъф, който позволява съхранение или съхранение на Airphones 

Какъв е съставът?

Производителят заявява, че материалите на Airphones са висококачествени и издръжливи, избрани чрез проучвания, за да предложат на потребителите стойностен продукт, в неговия състав няма токсични материали, т.е. 

Странични ефекти и противопоказания

Потребителите на въздушни телефони уверяват, че използването на този продукт не е причинило странични ефекти или физически щети, производителят от своя страна не посочва никакъв вид противопоказания, от наша страна можем да коментираме, че използването на слухови апарати от този тип, т.е. Те трябва да се използват при умерен обем, тъй като използването на изключително силен обем може да причини сериозни щети.

Как да използвам

Употребата на тези устройства не е сложна и се приема, че общата употреба на потребителите, това е указано от производителя, който показва, че пълните индикации са намерени в опаковката на Airphones.

Рецензии на потребители

Да имаш мобилен телефон на практика е от съществено значение днес, аз съм шофьор, следователно наличието на Airphones е опора в работата ми, не се разсейвам при волана и мога да отговарям на всички обаждания през работния ден, трябва да се отбележи, че има моменти, когато е за предпочитане да използвате телефона или просто да пропуснете използването му.

Франсиско Оливас на 44 години.

Използвам този продукт, по време на фитнес тренировки, слушането на музика по това време е приятно, мобилното устройство очевидно е елементарно, не смятам, че Airphones трябва да се използват през целия ден, тъй като това може да повреди ушния канал и Той дори може да причини постоянна глухота, известно време само за да ни помогне в определени дейности, в които не можем директно да използваме мобилен телефон. 

Мария Ампаро Руелас на 29 години.

Да си таксиметров шофьор изисква да бъда на волана в продължение на много часове, но в същото време трябва да бъда в постоянна комуникация, Аерофоните са били полезен инструмент за работата ми, въпреки че не е опция, която трябва да използвам през целия ден, ако го използвам, когато Карам дълги разстояния.

Хесус Онтиврос на 34 години.

Къде мога да купя слушалки Airphones?

Производителят е единственото място, където оригиналният продукт може да бъде закупен, интернет сайтове като amazon или ebay не са упълномощени да разпространяват този продукт, това се прави по този начин, казва производителят, за да попречат на самите потребители да имат достъп до имитиращ продукт или цената му е твърде висока.

Каква е цената на Airphones?

Въздушните телефони се предлагат на страницата на производителя с 50% отстъпка, затова вместо да плащате 1581 MXN плащате само 791 MXN, процесът да ги поискате е прост и много бърз. Агент ще се свърже с вас, след като попълните формуляра в официалния им сайт, по време на това обаждане ще имате възможност да изясните всички съмнения относно продукта и да можете да направите покупката си.

Производителят посочва, че има и тригодишна удължена гаранция с допълнителни разходи от 192 MXN.

Нашето заключение

Понастоящем работните дни, ежедневните процедури, изискват допълнителна поддръжка. Потребителите на Airphone заявиха, че използването на този продукт им е осигурило допълнителна помощ при ежедневните им дейности, тъй като помага да поддържате комуникация чрез разговори или просто да можете да слушате музика, докато правите дейност, която изисква и двете ръце в действие.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply